Produkty a zásoby
Môžem uložiť produkt na neskôr?
Uložené články
Prechádzali ste webovú stránku PLUSH & CO, ale nie ste pripravení niečo kúpiť hneď? Články si môžete uložiť na neskôr do svojho zoznamu „Uložené články“. Takto sa všetko, čo sa vám páči, čaká na jednom pohodlnom mieste.
Ak chcete pridať článok do svojho zoznamu „Uložené články“, jednoducho sa prihláste do svojho účtu PLUSH & CO a potom vyberte ikonu v tvare srdca na každej stránke produktu.
Ak chcete zobraziť svoj zoznam „Uložené články“, stačí vybrať ikonu v tvare srdca umiestnená v pravom hornom rohu každej stránky.
Keď je článok pridaný do zoznamu, môžete vidieť, či sa jeho cena znížila alebo je vypredaný. Môžete dokonca vidieť, či bude článok čoskoro vypredaný, aby ste ho mohli kúpiť predtým, než bude neskoro.
Váš zoznam uložených článkov môže obsahovať až 500 článkov. Ak to prekročíte, v aplikácii sa môže zobraziť správa s informáciou, že nemáte žiadne uložené články. Nebojte sa, všetky ich môžete vidieť vždy vo svojich „Uložených článkoch“ prostredníctvom webovej stránky.
Pozor, keď si uložíte článok na neskôr, bude pridaný do vášho zoznamu „Uložené články“ na dobu 6 mesiacov. Po 6 mesiacoch bude článok zo zoznamu odstránený.
Poznámka: ak nie ste prihlásení do svojho účtu, článok zostane vo vašom zozname „Uložené články“ 60 dní.
Článok, ktorý si uložíte na neskôr, vám nie je vyhradený.
Ak pridáte článok do košíka, ale neprejdete na stránku platby, článok sa automaticky presunie do vášho zoznamu „Uložené články“.
Tabuľky
Používate našu aplikáciu PLUSH & CO? Tabuľky vám umožňujú triedenie vašich obľúbených kusov PLUSH & CO do svojich „Uložených článkov“. Nikdy nebolo také jednoduché pripraviť si outfit na vašu ďalšiu veľkú udalosť! Stačí vybrať ikonu v tvare srdca a stisknúť „Pridať do tabuľky“. Môžete mať až 50 tabuliek!
Tabuľky môžete vytvárať iba pri ukladaní články v aplikácii PLUSH & CO. Nebojte sa však. Ak sa potom rozhodnete nakupovať na webovej stránke, všetky uložené články sa zobrazia, ale nie v tabuľkách, ktoré ste vytvorili.
Pripravili ste dokonalý zoznam narodenín alebo potrebujete druhý názor na svoje obľúbené články na dovolenku? Teraz si môžete svoje tabuľky uložených článkov zdieľať s inými ľuďmi! Jednoducho prejdite na svoje „Uložené články“, vyberte tabuľku, ktorú chcete zdieľať, a stisknite ikonu „Zdieľať odkaz“.
Ak poslali odkaz osobe, ktorá žije v inej krajine, táto osoba bude vedieť vidieť iba články, ktoré sú dostupné v jej krajine prehliadania.
Nechcete už, aby ľudia, s ktorými ste zdieľali odkaz, mohli zobraziť vašu tabuľku? Potom musíte tabuľku odstrániť a začať odznova.